Betonkerítéseink:

Mozaikmintás betonkerítés
Zsalumintás betonkerítés
Gömbfa betonkerítés
Sziklamintás betonkerítés
Téglamintás betonkerítés
kiegeszitok betonkerítéshez

Betonkerítéseinkről röviden

Betonkerítéseink ingatlanaink körül nem csak védelmet adnak, hanem esztétikai szempontokat is kielégítenek. Ráadásul ingatlanunk értékét is növelheti a hosszútávon tartós megoldást biztosító betonkerítés-elemek.

Miért beton?

Gondolja el! A betont, mint mesterséges “követ” számos szerkezeti elemben találjuk meg egy ház struktúrájában. Nem véletlen! Tulajdonságainak köszönhetően stabilitást és tartósságot ad ingatlanaink szerkezetének. Erre tényleg lehet építeni!

Betonkerítéseink választékai közül könnyen megtalálja családi házához vagy ipari ingatlanához leginkább illő típust és színt. Könnyen összeépíthető más anyagokkal az elemek, így akár csak kerítéslábazatként is telepíthetőek az elemek.

Ön dönti el, hogy nyitott vagy zárt típusú kerítéseket kedveli, vagy akár kombinálható is a két megoldás. Könnyű telepítésének köszönhetően könnyen variálhatóak az elemek, sőt áttelepítésük sem lehet a későbbiekben akadály.

Kedvező ár!

Betonkerítéseink ár/érték arányban nem tekinthetőek drága termékeknek, így ha kiszámoljuk a telepítés és tartósság tükrében a teljes végösszeget, akkor bizony meglepődünk, hogy nem is drága megoldás ezt a kerítés-típust választani.